اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

تخفیف مالیاتی برای خیّرین سازنده طرح‌های عمرانی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تخفیف مالیاتی ۲۵ تا ۱۰۰ درصدی به عنوان دیون و اعتبار مالیاتی به خیّرین طرح های تملک دارایی با توجه به میزان درصدی که در تکمیل طرح ها هزینه می کنند، موافقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایندگان در جلسه علنی امروز (یک‌شنبه، 28 آبان) مجلس شورای اسلامی،بندالحاقی به ماده 20  لایحه برنامه هفتم توسعه را به تصویب رساندند و بر این اساس نمایندگان مجلس  شورای اسلامی با تخفیف مالیاتی ۲۵ تا ۱۰۰ درصدی به عنوان دیون و اعتبار مالیاتی به خیّرین طرح های تملک دارایی با توجه به میزان درصدی که در تکمیل طرح ها هزینه می کنند، موافقت کردند.

براساس این بند الحاقی به ماده 20 لایحه مذکور؛ در صورتی که خیرین با پیشنهاد دستگاه اجرایی ذی ربط و موافقت سازمان، طرح های تملک دارایی را اجرا یا تکمیل کند و بیش از 50 درصد به جای اعتبارات دولتی در این طرح ها هزینه نماید، از اعتبارات مالیاتی حداقل 25 درصد و حداکثر 50 درصد هزینه ای که انجام داده است، برخوردار می شود. در مورد طرح هایی که حداقل 50 درصد آن به صورت خیّرساز انجام شده و مابقی آن در تعهد دولت است، چنانچه خیّر طرح را با پیشنهاد دستگاه و موافقت سازمان به اتمام برساند، هزینه انجام شده به طور 100 درصد به عنوان دیون و اعتبار مالیاتی محسوب می گردد.

آیین نامه اجرای این بند شامل طرح های مشمول، زمان بندی اجرایی و میزان برخورداری از اعتبار مالیاتی با پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و سازمان به تصویب هیات وزیران می رسد./فارس

ارسال نظر